1. A capitalresearch.hu a Capital Research Kutatóintézet (továbbiakban: Kutatóintézet) tulajdona. A szolgáltatás elsődleges célja a Kutatóintézetről való információszolgáltatás. A capitalresearch.hu tartalmának ingyenes vagy díjköteles szolgáltatásként történő bármilyen továbbfelhasználása csak a Kutatóintézet előzetes, írásos (beleértve ebbe az e-mailt mint írásos formát) engedélyével és csakis a forrás pontos megjelölésével történhet.
  2. A capitalresearch.hu adat- és hírtartalmának pontosságáért és valódiságáért a Kutatóintézet az előállítás során minden tőle elvárhatót elkövet, a felhasznált hírforrásokat a lehető legnagyobb körültekintéssel választja ki, azonban a website-on keresztül szabadon hozzáférhető adatok és hírek további felhasználására vonatkozóan semminemű felelősséget nem vállal.
  3. A capitalresearch.hu oldalon kivonatos formában részletek kerültek felhasználásra a Capital Researh kutatási igazgatójának saját korábbi publikációjából, A marketing alapjai (szerk.: Veres Zoltán, Szilágyi Zoltán, A Budapesti Gazdasági Főiskola megbízásából kiadta a Perfekt Rt., 3. fejezet: Marketinginformációs rendszer, írta: Gergely Andrea) című tankönyvből.
  4. A capitalresearch.hu oldalain külső honlapokra mutató kapcsolatok (linkek) is találhatók. a Kutatóintézet semminemű felelősséget nem vállal ezen kapcsolatok által elért honlapok tartalmáért, illetve ezen honlapok adatkezelési biztonságáért.
  5. A capitalresearch.hu szolgáltatásának meghibásodásából, kimaradásából eredő esetleges károkért a Kutatóintézet nem felel.